Over Bavelaar Advocaten

Bavelaar Advocaten is een internationaal advocatenkantoor gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, vennootschapsrecht, handelsrecht, intellectueel eigendomsrecht, vastgoed- en bouwrecht, bestuurs- en milieurecht, onteigening, aanbestedingsrecht en litigation.

Aan Bavelaar Advocaten zijn ook in Duitsland toegelaten advocaten (“Rechtsanwälte”) verbonden, zodat ook geadviseerd en geprocedeerd wordt over in het bijzonder Duits ondernemingsrecht, Duits vastgoedrecht, Duits verkeersrecht, Duits arbeidsrecht en Duits hippisch recht.

IR Global

Bavelaar Advocaten is lid van IR Global, een internationaal netwerk van onafhankelijke advocatenkantoren. Via de buitenlandse leden van IR Global zijn wij in staat u snel en kundig in meer dan 155 jurisdicties op weg te helpen.

Internationaal

Ons kantoor voert een praktijk met een sterk grensoverschrijdend karakter. Niet alleen staan wij buitenlandse cliënten bij die zaken doen in Nederland maar ook staan wij Nederlandse cliënten bij die zaken doen in Nederland en het buitenland. Hiervoor is een goede kennis van de relevante buitenlandse markt, bedrijfscultuur en taal onontbeerlijk.

Ervaring

De diensten van Bavelaar Advocaten worden verleend door ervaren advocaten die afkomstig zijn van toonaangevende Nederlandse kantoren. Het leveren van kwalitatief hoogwaardige juridische dienstverlening is voor ons een vanzelfsprekendheid. Wij geloven echter dat persoonlijke aandacht voor uw zaak evenzo belangrijk is. Daarom leren we u en uw organisatie graag beter kennen, zodat u de persoonlijke zorg krijgt die u verdient.

Lees meer over onze rechtsgebieden

Partners

Naast haar eigen partners schakelt Bavelaar Advocaten regelmatig zorgvuldig geselecteerde advocaten in, die niet permanent aan haar zijn verbonden. Deze kwalitatief hoogwaardige advocaten vormen een flexibele schil rondom Bavelaar Advocaten, waardoor Bavelaar Advocaten in voorkomende gevallen ook in staat is over andere rechtsgebieden te adviseren. Dit netwerk biedt Bavelaar Advocaten eveneens de mogelijkheid om arbeidsintensieve transacties te begeleiden.

Lees meer over onze advocaten