Advocaat gespecialiseerd in Nederlands en Duits vastgoedrecht

Bent u op zoek naar een advocaat met kennis van Duits vastgoedrecht? Dan heeft u in ons het juiste advocatenkantoor gevonden. Bavelaar Advocaten adviseert over alle aspecten die gerelateerd zijn aan onroerende zaken in Nederland en Duitsland. In onze vestigingen in Hamburg en Amsterdam kunt u steeds terecht voor professioneel advies omtrent Duits en Nederlands vastgoedrecht van een ervaren advocaat.

Bent u op zoek naar een advocaat met kennis van Duits vastgoedrecht?

Een ruime expertise op gebied van Duits vastgoedrecht

Als advocaat met kennis van Duits recht staan wij klaar voor al uw Duitse vastgoedkwesties. Wij begeleiden u niet alleen bij de aan- en verkoop van vastgoed, maar bijvoorbeeld ook bij het aangaan van een joint venture voor een vastgoedproject of bij geschillen die ontstaan na het aangaan van een dergelijke joint venture. Ook met fondsgerelateerd vastgoed heeft onze advocaat Duits vastgoedrecht veel ervaring. Onze uitstekende kennis van het huurrecht staat u niet alleen ter beschikking bij het aangaan van huurovereenkomsten, maar ook bij geschillen met (ver-)huurders. Daarnaast hebben onze advocaten talloze huurovereenkomsten beoordeeld in het kader van due diligence-onderzoeken ten behoeve van de aankoop van vastgoed.

Ook bij bouwprojecten rekent u op ons

Onze advocaat Duits vastgoedrecht is eveneens gespecialiseerd in het adviseren en procederen over het civiele bouwrecht in brede zin. U rekent op onze expertise zowel waar het gaat om traditionele bouwcontracten onder de RAW en UAV 2012 (1989) de AVA 2013 (1992), als waar het gaat om geïntegreerde bouwcontracten op basis van de UAV-GC 2005 en DBFM(O), architectenrecht en de aanstaande Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen. Daarnaast is ons advocatenbureau gespecialiseerd in PPS, gebiedsontwikkeling en transformaties en de aanleg van grond- en dakgebonden zonneparken. Ook bij aanbestedingen en onteigeningszaken kunnen wij u bijstaan.

Ga de samenwerking aan

Als advocaat gespecialiseerd in Nederlands en Duits vastgoedrecht staan wij in toenemende mate huurders en vastgoedondernemingen bij die in zwaar weer zijn komen te verkeren. De heronderhandelingen over de (voortzetting van de) huurovereenkomst en de herfinanciering van het vastgoed spelen daarbij een grote rol. Ook op dit gebied profiteren onze cliënten van onze jarenlange ervaring. Wilt u graag een beroep doen op onze diensten omtrent Nederlands of Duits vastgoedrecht? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ook voor bijstand op gebied van Duits vennootschapsrecht rekent u op ons.